“NEKA TI U VEČNOST PEVAJU ANĐELI, MOJA SREĆO I RADOSTI”: Milica Milša objavila NAJPOTRESNIJU sliku do sad (FOTO)

483

Milica Milša postavila je na instagramu jednu od fotografija iz svog bogatog porodičnog albuma. Na njoj se vidi glumica iz mlađih dana sa svekrvom, majkom njenog supruga, publiciste i scenariste Žarka Jokanovića. Na toj fotografiji Milica je nasmejana i ruku drži preko kolena svekrve koja gleda u nju

Da svekrva i snaja ne moraju uvek da imaju loš odnos, svedoči glumica Milica Milša. Nedavnom objavom na instagramu, Milica je pokazala da može da bude drugačije i da se svrkrva ne zaboravlja lako.

Milica Milša postavila je na instagramu jednu od fotografija iz svog bogatog porodičnog albuma. Na njoj se vidi glumica iz mlađih dana sa svekrvom, majkom njenog supruga, publiciste i scenariste Žarka Jokanovića. Na toj fotografiji Milica je nasmejana i ruku drži preko kolena svekrve koja gleda u nju.

– Moja dobra i lepa svekrva Sloba, naše nebo i sunce rođena je na današnji dan. Mila moja Slobice nek ti u večnosti pevaju rođendansku pesmu divni anđeli, nek se ceo nebeski svod smeši i veseli jer si ti samo radost donosila i bila primer kako koračati pravim putem kroz život, uzor za plemenitost i dobrotu. Moja si sreća i radost od prvog našeg susreta, zahvalna sam ti što si mi ulepšala život, što si rodila i što si mi dala Žarka, što si uvek bila naš stub i oslonac. Znam da si i dalje tu, osmehuješ se i čuvaš nas. Volimo te večnom ljubavlju.

izvor: (espreso.co.rs)