Doktori su mu konstatovali bolest „Atopik dermatitis“, što nije retka bolest, i nisu verovali Debi kada im je pričala kroz kakvu agoniju mali Tajler prolazi.

Zato je rešila da ga snimi i zabeleži njegov stepen bola.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Tajler Saunders (6) iz Old Bara u Australiji trpeo je neverovatne bolove, kukao je i zavijao od rođenja jer je njegova koža bila upaljena zbog ekcema! Njegova majka Debi se žestoko trudila da pomogne svom sinu, međutim, nije uspevala. Onda ga je snimila, zapise odnela doktoru i to mu je spasilo život!

Dečak je od rođenja trpeo ekstremni bol i konstantan svrab, često je bio noćima budan, ali niko nije mogao da mu pomogne. Stanje bilo sve gore i gore, a leka nije bilo. Onda je Debi uzela stvar u svoje ruke.

Doktori su mu konstatovali bolest “Atopik dermatitis“, što nije retka bolest, i nisu verovali Debi kada im je pričala kroz kakvu agoniju mali Tajler prolazi. Zato je rešila da ga snimi i zabeleži njegov stepen bola.

Zahvaljujući snimcima, Debi je pronašla doktora Ričarda Arona iz Južne Afrike, koji je specijalista za dermatitis. On je Tejloru prepisao poseban losion, kortikosteroide i antibiotike zahvaljujući kojim je njegova koža posle dva meseca postala glatka!

POGEDAJTE VIDEO: