NIKO SE OVOM NIJE NADAO: Marija je preturala po torbi svog muža i našla nešto što joj je uništilo život

293

Ljubav i ljubomora vrlo često idu ruku pod ruku. I žene su sklone tome da špijuniraju voljenog čoveka, ne bi li saznale da li ih vara. A to može skupo da košta. Ovo je Marijina ispovest:

– Udala sam se vrlo mlada i bila sam zaljubljena do ušiju, ništa mi osim njega nije bilo bitno. On je bio dosta stariji od mene (12 godina).

Njegov posao je zahtevao stalno putovanje i kada sam rodila naše dete, viđala sam ga sa pauzama od po mesec dana.

Nikada mi nije padalo na pamet da ga špijuniram i ispitujem da li me vara. Jednostavno sam bila takva, volela sam i živela, to mi je bilo dovoljno.

Ipak, vreme je prolazilo, a on je bio sve odsutniji i nervozniji. Sina je gledao u prolazu, kao da je tuđe dete.

Kako je bivao neprijatniji, tako sam je bivala nervoznija. Jednom prilikom sam odlučila da mu ispreturam njegovu ofucanu torbu, koju je stalno nosio kad je polazio od kuće.

Pored gomile odeće i njegovih gaća, napipala sam nešto malo i tvrdo ispod jedne pregrade. U nastupu ljubomore, uzela sam nož i isekla tkaninu. Našla sam USB.

Kada sam ga ubacila u kompjuter, malo je falilo da se srušim. Bio je prepun fotografija veoma maloletnih devojčica u e*otskim pozama. Ćelavi i ružni ljudi su izvodili perverzije nad njima.

Kada se vratio kući, rekla sam mu da se razvodim. On je pokušao da se opravda, rekavši da mu te gadosti služe samo za mastu*baciju. A opet, kao da je jedva dočekao da čuje da je kraj.

Živim sama i kada pogledam našeg sina, prestravim se. Njegov osmeh mi daje nadu da će sa njim ipak sve biti u redu.

(Izvor: superzena.b92.net)