NIKOLA KOJO JE U BRAKU SA 12 GODINA MLAĐOM ŽENOM: Svi su bila ZALJUBLJENI U FATALNU PLAVUŠU, evo gde smo je gledali

1

U braku su dobili tri ćerke

Glumac Nikola Kojo godinama je prisutan na javnoj sceni, a svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Ipak, poznato je da je njegovo srce osvojila bivša manekenka Aleksandra Đurić koja je 12 godina mlađa od glumca.

Nikola i Aleksandra prvi put su se zajedno u javnosti pojavili u januaru 2007. godine na premijeri filma „Crni Gruja i kamen mudrosti“.

Zabavljali su se osam meseci pre nego što su rešili da stupe u brak, a u septembru 2007. godine organizovali su skromno venčanje u Beogradu.

Aleksandra se ranije bavila modelingom, a domaća javnost ju je primetila u spotu Zdravka Čolića “Moja draga”. Glumac je tada imao 40 godina, a fatalna manekenka bila je 12 godina mlađa od njega.

Nikola i Aleksandra imaju tri ćerke, a glumac je jednom prilikom javno govorio o roditeljstvu.

– Imena bliznakinja ne želim da objavljujem jer one rođenjem nisu osuđene da budu javne ličnosti – istakao je on svojevremeno za domaće medije, pa dodao:

– Generalno, teška su vremena, tako da čovek zaista ima puno razloga za brigu. S druge strane, treba se radovati životu, treba decu učiti da se ne plaše ničega, a sve mi se više čini da i odrasle treba učiti da se ne plaše ničega. Tačna je ona stara izreka: Što veća deca, veći problemi. To je najveća i najodgovornija uloga u životu. Čovek jednostavno u toj bezuslovnoj ljubavi mora da voli i poštuje decu više od sebe. To je nekako prirodno – istakao je on tada.

Izvor: Blic.rs/Espreso.co.rs