Iako su proveli više od polovine života zajedno, javnos retko ima priliku da je vidi Bosančevu suprugu u javnosti

Sponsored Links:

Harmonikaša i kompozitora Dragana Stojkovića Bosanca redovno gledamo u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, a sada je isplivala fotografija sa njegovog venčanja.

Iako je neprestano u žiži javnosti, on je svoju privatnost uspeo da sačuva od znatiželjnih pogleda, a bhegova supruga prava misterija za javnost.

Bosanac je sa svojom izabranicom u braku je 45 godina. Iako su proveli više od polovine života zajedno, javnos retko ima priliku da je vidi ispred kamera.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Gospođa Dunja izabrala je miran i povučen život, a kako je kompozitor svojevremeno objasnio, njegova izabranica u potpunosti je posvećen porodici to je, između ostalog, ključ srećnog braka.- Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula – rekao je nedavno Bosanac o svojoj lepšoj polovini.

izvor: (espreso.co.rs)