OBJAVLJENO JAPANSKO PROROČANSTVO O KOSOVU! Svaki Srbin će se NAJEŽITI ZBOG BRUTALNIH NAVODA (VIDEO)

2

U nastavku pogledajte video o tome.

O Kosovu su izašla brojna proročanstva, pa pored Tarabića i Baba Vange, osvanulo je čak i japansko proročantsvo, koje će vas sigurno zaintrigirati.

U nastavku pogledajte video o tome.

Podsetimo, starac Gavrilo je jednom prilikom rekao:

– Joj, ćerko, vidi mesec krvav, ćerko, nebo se otvorilo, crveni barjaci sa neba kreću na Kosovo. Krvavi barjaci, ćerko, ponovo će rat, ponovo će rat za Kosovo da se bije, i na pravoslavlje udarili, doći će da zavlada taj njin polumesec. Ćerko moja, misle da zgaze pravoslavlje, kad se budu osmelili, Bog im neće dati.

Vidim, ćerko, da oni donose odluku da nam zemlju rasparčaju i da nam Kosovo uzmu. Moraju se skloniti svetinje iz naših crkava, tako su i naše mudre vladike Čarnojevići radili, svetinje su nosili sa mesta na mesto, da ne bih njih agarjani poduzeli. Vidim kuće na Kosovu gore, vidim narod beži, padaju i ubijaju i Albance i Srbe.

Vidim, ćerko, naše krstove ruše na crkvi. A ja velim: “Kako, oče, ruše, ko će se na crkvu popeti, visoka je, ako padne?” Kaže on: “Vidim, ćerko, popeo se na crkvu i krst ruši.”

Kasnije, kada je 2004. godine bio pogrom, setila sam se toga. I tada mi je još rekao – Joj, rat se i nevolja bliži, velika muka i nesreća, ali ne vredi – ispričala je mati Makrina.

– Starac Gavrilo je rekao da ne idemo putem kojim idu naši neprijatelji. Taj put je propast, nemojte ići tim putem kao oni, to je crna reka… Naši ne mogu Kosovo odbraniti. Oni će ga uzeti za privremeno – govorio je monah. Monahinja Makrina kaže da su nekoliko nedelja posle tih starčevih reči, došli meštani iz obližnjeg sela i rekli da je počelo bombardovanje Srbije.

Starac Gavrilo je pozivao srpski narod na post, molitvu, pokajanje, inače će se u suprotnom zbog mnogih grehova u narodu, sveštenstvu i vladara izliti gnev Božiji:

izvor: (espreso.co.rs)