OD GABARITNE PETROJKE U “SELO GORI A BABA SE ČEŠLJA” DO RIBE BOLI GLAVA: Glumica se PREPOLOVILA, promena VRHUNSKA!

844

Ko bi rekao da je ovo ona?!

Ulogom Petrojke u seriji “Selo gori, a baba se češlja”, Tijana Vučetić, privukla je pažnju javnosti, a u poslednje vreme retko se pojavljuje u medijima.

Pre nekoliko godina, Tijana, je osim zbog uloge koja je proslavila, dospela u žižu javnosti, rekavši da je preživela porodično nasilje.

– Razvela sam se, posle tri godine braka, odmah nakon “Farme” jer više nisam mogla da trpim nasilje. Prvi put o ovome govorim javno jer smatram da o tome ne treba da se ćuti. Ne radim to zbog popularnosti, već da bih pomogla drugim ženama koje prolaze kroz isto – rekla je 2013. godine glumica Tijana Vučetić.

Kako je kazala uloga Petrojke je vinula u samo glumačko nebo.

-Igrala sam u 15 epizoda od ukupno 100 koje su bile satkane od urnebesnih scena sa glumačkim velikanima, junacima serije Radošem Bajićem, Draganom Nikolićem, Milenom Dravić, Miloradom Mandićem Mandom, Lazarom Ristovskim, Olgom Odanović, Nenadom Okanovićem, Radom Đuričin, Milutinom Mimom Karadžićem, Nadom Blam, Milijom Vukovićem, Metom Jovanovskim, Suzanom Mančić, Ljiljanom Stjepanović, Momirom Bradićem, Svetislavom Buletom Gončićem, Miroljubom Trošićem Đodom itd… Preko noći mi se dogodila vrtoglava popularnost, jer lik Petrojke je vrlo origialan i upečatljiv – rekla je Tijana koja se inače posvetila i pevanju.

Tijana je vidno smršala, a evo kako izgleda:

izvor: (espreso.co.rs)