Oglas za posao koji se pojavio na društvenim mrežama ruši sve tabue. Naime, pošto vlada fama da se u trgovini poslovi uglavnom nude što mlađim i što atraktivnijim devojkama bez obzira na umeće, oglas koji se pojavio na Fejsbuku to demantuje.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Evo o čemu se radi i šta u oglasu piše:

“ Potrebna fina gospođa za rad u maloprodajnom objektu u okolini Užica.Tražimo staru školu trgovaca. Idealno bi bilo da osoba ima barem 45 godina.

Može i koja više, može i koja manje. Valjalo bi da voli ljude i da voli svoj posao, ali i da ponešto zna o tekstilu. Da joj nije teško da skine pedeset artikala sa polica i štendera i da sve to posle strpljivo vrati.

Da ne prevrće očima, osim ujutru, kad stavlja maskaru il’ kontaktna sociva. Negde verujemo da bi mrva ravnoteže ili pravde bila zadovoljena ako je reč o nekoj finoj gospođi koja je nepravedno, u prethodnim turbulentnim godinama, zamenjena nekom mlađom.

Tražimo osobu koja – zna da se svakom kaže Vi, a ume stoički da podnese ako joj nekulturna mušterija kaže Ti – nema strah od platnih kartica i svega onog što je novo vreme donelo – zna da je diskrecija deo vaspitanja i da je deo tima na zajedničkom zadatku, a ne unajmljena radna snaga koja živi od prvog do prvog.

Tražimo lojalnost i poštovanje hijerarhije, nudimo redovno plaćanje i poštovanje privatnosti. Ukoliko se razboli, od nas neće dobiti otkaz, nego kilogram limuna“, piše u ovom oglasu.

(Izvor: kurir.rs)