Ćerka Ljiljane Dragutinović i Milorada Vučelića je prava lepotica

Ljiljana Dragutinović osvojila je srca publike širom Jugoslavije kada je devedesetih godina zablistala u ulozi Natalije Šćekić u seriji „Srećni ljudi“, izgradila je bogatu karijeru, ali o privatnom životu nikada nije puno govorila.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Poznato je da je u braku sa Miloradom Vučelićem dobila sina Branislava i ćerku Anu, koja je prava lepotica.

Ćerka Ljiljane Dragutinović je pozorišna rediteljka, a udata je za crnogorskog reditelja Veljka Mićunovića sa kojim ima sina.

Svoj privatan život drži daleko od očiju javnosti, te se njene slike mogu videti ponekad kada zalutaju na nečijem Instagram profilu, kao što je to sada bilo na fotografiji koju je objavila njena buduća snaja Marija Kilibarada.

Ana Vučelić lepotu je nasledila od majke, a Ljiljana je jednom prilikom govorila o ćerkinom izboru da krene njenim stopama.

– Kada sam starijeg unuka šetala Knezom, bila je izložba u SANU Edgara Degaa… Napisala sam poruku njegovom ocu da smo na izložbi. A on kaže: “Nemoj, molim te! Ima nas toliko umetnika u porodici”. Moja Ana je završila fakultet od kojeg se moglo lepo zarađivati, ali ona je htela pozorište. Kada je krenula sa drugaricama da ide u pozorište bilo je ide da gleda, ali kada je krenula sama, znala sam da nema spasa – rekla je Ljiljana.

Na pitanje da li joj smeta što su zbog njene popularnosti i deca medijski eksponirana, rekla je:

– Meni to ne smeta, ali njima verovatno nije svejedno. Oboje su odrasli ljudi. Ja sam njih vaspitavala donekle, a odnekle vaspitavaju oni mene, i to je normalno. Trudim se da ne ličim na svoje roditelje i da od silne brige ne postanem dosadna. Kada sam bila mala, razmišljala sam: „Ma, samo vi pričajte, ja teram po svom.“ Tako verovatno i moja deca razmišljaju. Moramo imati sluha za svaku novu generaciju koja dolazi. Poštujem svoju decu, osluškujem ih i, verujte mi, prosto istražujem koji bi trenutak bio najpovoljniji da im nešto kažem.

izvor: (gloria.rs/espreso.co.rs)