Nas dvojica smo rođaci, tačnije četvrto koleno. Kada su naši došli iz Hercegovine, oni su svi živeli zajedno. Sto godina su živeli u komuni zajedno, a i dan-danas se potpomažu – kaže Milan

Sponsored Links:

Milana Bosiljčića gledate u ulozi Komarca u seriji “Igra sudbine”, a malo ko zna da je on rođeni brat glumca Ivana Bosiljčića.

U javnosti se često spominje da je Ivan Bosiljčić Milanov brat od strica, a sada je Milan za dodatno pojasnio srodstvo sa popularnim glumcem.

– Nas dvojica smo rođaci, tačnije četvrto koleno. Kada su naši došli iz Hercegovine, oni su svi živeli zajedno. Sto godina su živeli u komuni zajedno, a i dan-danas se potpomažu – kaže Milan Bosiljčić.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

On je otrkio da ga je brat Ivan Bosiljčić spremao za prvu ulogu u seriji “Jelena”, a uloga opasnog Komarca u “Igri sudbine” donela mu je veliku popularnost, dok zbog toga susret sa publikom, u većini slučajeva, uglavnom prođe pod čudnim okolnostima.

– Do sada sam imao situacije da me ljudi na pumpi duže zagledaju i priđu mi sa rečenicom: “Izvini, prosto ne mogu da shvatim da se toliko smeješ, a da si u seriji onoliki skot”. Uživo nosim potpuno drugačiji energiju od Komarc – rekao je glumac.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

izvor: (espreso.co.rs)