OPTUŽEN DA JE UBI* SVOJU PARTNERKU: TVRDI da se udavila tokom ORALNOG SE*SA, sudu je spreman da pokaže svoj ponos! (FOTO)

3

Ričard Henri Peterson (65) optužen je za ubistvo svoje devojke Francske Markinez (60). Ričard tvrdi da se ona udavila tokom oralnog seksa, a kako bi dokazao ove tvrdnje, tražio je dozvolu da pokaže sudiji svoj penis

Optuženi je priznao da je udavio svoju devojku u oktobru 2015. godine, ali nikada nije rekao kako se to desilo. Njegov advokat Ken Padovic sada tvrdi da je skidanje pred sudijom ključni dokaz u odbrani.

Odbrana u kojoj se optuženi poziva na grub seks i brani tvrdnjom da je žrtva preminula tokom seksualne aktivnosti, retko se koristi u američkim suđenjima.

U korist optuženog trebalo bi da svedoči veštak i patolog, doktor, Vrajt. On će potvrditi da je tokom oralnog seksa slučajno došlo do smrti.

Kada se tragedija dogodila, Paterson je pre policije prvo pozvao svog advokata, a kada je policija konačno stigla i pregledala telo žene, ustanovljeno je da je ona bila mrtva između 8 i 24 sata.

Izvor: Espreso.co.rs