“OSUMNJIČENI ZA UBISTVO DANKE GOVORIO JEZIVE REČI POSLE ZLOČINA” Komšinica otkrila šta joj je rekao o detetu, MONSTRUOZNO!

1

Komšinica Srđana Jankovića (50), jednog od dvojice osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), otkrila je da je u sredu uveče razgovarala sa njim o potrazi za devojčicom za kojom se tragalo od utorka 26. marta kada je poslednji put viđena u mestu Banjsko Polje.

Prema njenim rečima, on se hladnokrvno raspitivao da li je Danka pronađena, prenose Novosti.

– Pitao je šta se dešava sa malom, jesu li je pronašli, pošto je to danima glavna tema u selu. Rekla sam mu da je nisu našlu, a on je prokomentarisao da će teško i da je nađu – rekla je ova žena.

Kolege osumnjičenih ispričale su za Kurir da su se obojica hladnokrvno ponašali dok je trajala potraga za devojčicom kao i da su ostali u šoku da rade sa ubicama.

– Bili su hladni kao špricer. Kad je prijavljen nestanak Danke, direktor “Vodovoda” je pitao zaposlene ko može da se priključi potrazi za nestalom devojčicom, a tada se među prvima prijavio Dejan Dragijević. Zapravo, tražio je devojčicu, koju je ubio! Svakog dana su dobijali radne zadatke i najnormalnije radili na poslu – navodi kolega.

Podsetimo, dvogodišnja devojčica iz Bora Danka Ilić nestala je 26. marta ove godine dok je bila na porodičnom imanju sa majkom Ivanom i godinu dana starijim bratom, a posle 10 dana potrage za njom uhapšena su dvojica radnika JKP Vodovod, Srđan Janković i Dejan Dragijević zbog sumnje da su devojčicu prvo udarili kolima, a zatim njeno telo stavili u automobil marke “fijat” i bacili na deponiju.

Prema rečima ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića, njih dvojica su priznali krivično delo i detaljno ispričali šta se desilo kobnog dana, a policija i dalje traga za telom, jer je ono, prema njihovim rečima premešteno sa deponije.

Ministar policije je rekao da je kompletan teren pretraživan čitavih pet puta od strane svih mogućih službi i sredstava.

– Svaku kuću u Banjskom polju su naši operativci obišli, svaki podrum, šahtu i zamrzivač pogledali. Istraga je išla u tri pravca. Nismo mogli da isključimo otmicu, da je dete neko, kao što je to bilo na kraju udareno kolima, i treća mogućnost da je dete živo. Više puta smo pričali sa majkom. Da li nam je bilo čudno što je posle tri godine došla u dvorište u kom je bilo dosta stakla i gvožđa, pa jeste. Ali smo morali dobiti sve informacije za potrebe istrage – rekao je on.

Izvor: Kurir.rs