“OTAC POZVAO MAJKU, REKAO JOJ DA PLANIRA DA UB*JE BRATA” Progovorio brat ubijenog muškarca iz Vladimiraca: Otkrio POTRESNE DETALJE

417

Na njivi u blizini porodične kuće u Vladimircima kod Šapca, danas oko 16:30 časova, pronađeno je telo muškarca dok je nedaleko od njega ležao drugi muškarac koji je davao znake života, ali je imao teške povrede glave.

Među meštanima Vladimiraca, postoje različita mišljenja o tragičnom događaju. Dok neki tvrde da je otac ubio svog sina iz razloga što je bio problematičan, drugi pak tvrde suprotno. Zaposleni u prodavnici gde je radio opisali su ga kao dobrog mladića, dok su istovremeno imali negativan stav o njegovom ocu.

– Otac je loš čovek, a on je bio dobar, nikoga nije dirao niti pravio probleme. Pored rođenog brata, imao je i sestru, ona se udala. Ne znam šta ga je nateralo na takvu odluku, da ubije svoje dete, to je njegova krv – kažu meštani.

Porodična tragedija

– Nisam ni slutio da ovo može da se desi, moj brat živi malo dalje odavde, on je znate lečen na psihijatriji zbog alkoholizma u Beogradu i skoro se vratio – rekao je brat ubijenog.

Brat ubijenog je otkrio da je majka upozorila policiju i hitnu pomoć nakon što ju je otac obavestio o svojim namerama, ali nažalost, njihov dolazak je bio prekasno.

Tragični događaj ostavio je porodicu u šoku, posebno zbog lošeg odnosa oca i ubijenog brata.

Izvor: Republika.rs/Kurir.rs