OTAC PRATIO ĆERKU 8 KILOMETARA I KAD JE SAZNAO ŠTA JE URADILA OBJAVIO SVE JAVNO: Zbog ovoga će biti DEBELO KAŽNJENA

2

Umesto da je grdi, nakon izbacivanja iz autobusa, pratio ju je automobilom

Otkako je sveta i veka, a i škole, uvek postoji pojedinac koji je sklon da kvari tuđu sreću. Nažalost, slučajevi nasilja u školama postaju sve češći. Iako društvo i sistem neohrabruju ovakvo ponašanje ono je i dalje prisutno u velikoj meri.

Otac iz Ohaja pratio je svoju desetogodišnju ćerku nakon što je izbačena iz školskog autobusa. Problematična devojčica je nekoliko puta maltretirala vršnjake i dva puta je izbačena iz autobusa zbog neprimernog ponašanja.

Prvi put joj je otac izašao u susret i vozio je od škole do kuće, ali kad se incident ponovio, umesto da joj ponovo učini uslugu i prećutno toleriše njeno ponašanje, odlučio je da njegova ćerka mora da shvati da je njeno ophođenje prema drugoj deci neprihvatljivo.

Umesto da je grdi, nakon izbacivanja iz autobusa, pratio ju je automobilom na putu do kuće kako bi bio siguran da je sigurno došla, ali je ujedno želeo da njegova ćerka nauči lekciju, tj. da joj više nikad neće biti tolerisano ranije ponašanje i da će svaki put morati da snosi posledice.

Devojčica mora da bira – ili će da se lepo ponaša ili će svaki dan morati da hoda peške 8 km od kuće do škole i natrag.

izvor: (zena.blic.rs/espreso.co.rs)