Prolaznici su često vrlo bogati i darežljivi ljudi, pa ponekad za jedan sat prosjakinja dobije i 50 donacija! Ali, šta se događa kada završi “radni dan”.

Ekipa jedne televizijske stanice u Njujorku uspela je nakon višednevnog istraživanja i postavljanja kamera na skrivena mesta, da razotkrije prevaru jedne mlade devojke.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Po danu, ona je jadna prosjakinja koja prosi u jednoj od najelitnijih ulica Njujorka, Petoj aveniji, gde se često nalaze prodavnice najvećih svetskih brandova, poput Gučija, Prade ili Tifanija. Prolaznici su često vrlo bogati i darežljivi ljudi, pa ponekad za jedan sat prosjakinja dobije i 50 donacija! Ali, šta se događa kada završi “radni dan”.

Ona odlazi u obližnji restoran, gde se presvuče. Iz restorana izlazi kao super sređena devojka i seda u luksuzni automobil. Naravno, štake joj više nisu potrebne. I svakoga dana tako… Na pitanja, kada je u ulozi prosjakinje, otkuda joj telesni deformitet, kaže da je to posledica nesreće.

No, kada su je novinari suočili sa istinom i onim što su otkrili, samo je odšetala dalje – poput prave glumice koja ne izlazi iz svoje uloge.