OTKRIVENO! Evo zašto je majka Danke Ilić decu odvela na NAPUŠTENO IMANJE da se igraju!

12

Podsetimo, devojčica Danka Ilić u trenutku nestanka bila je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom u pojati, tačnije u vikend-kući koja pripada porodici njene majke.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić u trenutku nestanka bila je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom u pojati, tačnije u vikend-kući koja pripada porodici njene majke.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Meštani Brestovca kod Bora odakle je porodica Ivane Ilić, majke devojčice Danke Ilić (2), koja je nestala u utorak oko 13.45 sati u Brestovačkom zaseoku Banjsko polje, kažu za Kurir .

“da je majka dovela decu na imanje tog dana kako bi videla u kom stanju je kuća i okućnica za život tamo”.

Podsetimo, devojčica Danka Ilić u trenutku nestanka bila je sa majkom Ivanom i trogodišnjim bratom u pojati, tačnije u vikend-kući koja pripada porodici njene majke. Ivana Ilić ispričala je u policiji “da joj je dete nestalo u trenutku kada je sinu krenula da da vode.” Opsežna potraga MUP-a za devojčicom traje već četvrti dan!

– Ivana je saznala da je trudna i stan u Boru u kom je živela sa decom, suprugom Milošem i njegovim roditeljima postao im je tesan, i počeli su navodno da razmišljaju da preurede pojatu Ivanine porodice koju imaju u Banjskom polju, a u kojoj niko ne živi godinama, kako bi u nju prešli Miloševi roditelji, a oni sa decom ostali u stanu – pričaju meštani i objašnjavaju:

– Međutim, s druge strane Ivanina porodica koja tu pojatu i imanje ima u svom vlasništvu, odlučila je da ne odobri ovakav plan Ivane i njenog supruga. Čuli smo da su nisu bili za tu soluciju.

Meštani navode da je Ivana u utorak, po prvi put posle mnogo godina, ipak odlučila da ode na imanje i vidi u kakvom je ono sada stanju.

– Ivana se to jutro sa decom uputila u Banjsko polje gde imaju pojatu kako bi, navodno, izvidila situaciju i kako bi videla koliko bi im trebalo vremena i novca da tu kuću i celo imanje preurede u pristojne uslove za život – kažu oni za Kurir i dodaju:

– Dankina majka dovezla je brata i nju na to imanje u utorak i parkirala se verovatno pozadi, da niko ne bi dojavio njenoj porodici da je došla. Navodno, Ivana uopšte nije imala ključ od te kuće i iz tog razloga je policija nakon prijave naišla na zaključana ulazna vrata. Nije mogla da prespava sa decom tu, jer nema kako da uđe u kuću, a i kuća je u jezivom stanju.

Kako komšije dalje navode, nešto se tada dogodilo i dete je nestalo.

-Ivanini su generalno čudni ljudi, koju se ne druže toliko sa nama meštanima i nekako su sami za sebe. Ivana je kao dete sa majkom, ocem i bratom živela godinama u Banjskom polju, u toj kući iz čijeg dvorišta joj je pre četri dana i nestalo dete. I tada su odnosi bili zategnuti, jer Ivanin deda, inače pradeda nestale devojčice, nije se slagao sa Ivaninom majkom, pa su oni malo živeli u Brestovcu, malo na ovom imanju – navode komšije i dodaju:

– Ivanina majka preminula je pre 11 godina i tada su se njen otac i brat odselili u Brestovac i živeli sa dedom, dok je Ivana ostala tu sama. Neko vreme je živela sama u toj pojati, a onda je otišla kod tate i brata, ali se ubrzo udala.

Sponsored Links:

Prema navodima komšija, stvari sa nestankom deteta se komplikuju, a svi se mole da se Danka što pre pronađe i da ishod bude najbolji mogući.

– Stvari se komplikuju, a deteta nema. Nadamo se da će je pronaći živu i zdravi i da će se utvrditi kako je došlo do ovakve drame. Dankina ujna, supruga Ivaninog brata, je takođe, bila nestala kao mala i nju su svi tražili tada. Nije poznato zbog čega i kako… – navode komšije i dodaju:

– Ivana je kao živa vatra, još kao dete je bila živahna, slomila je čak i obe ruke vozeći bicikl. Pa, nam je sada ovo njeno ponašenje veoma čudno. Priča se da je veoma mirna, da ne plače, a cela Srbija strahuje šta je sa detetom.

Izvor: Republika.rs