OTKRIVENO KO JE VOZIO ZELENI PUNTO Treći dan potrage za Dankom: Policija pronašla muškarca, odmah ispitan!

2

Osvanuo je treći dan potrage za nestalom dvogodišnjom devojčicom iz Bora, Dankom Ilić, nažalost, još nema zvaničnih informacija u kom pravcu će se potraga nastaviti.

Ekipa Kurira je na licu mesta i ovog jutra, a kako možemo videti, policijske patrole postavljene su u blizini mesta gde je devojčica nestala, a trenutno nije moguć prolaz dalje.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Međutim, s obzirom na okolnosti, policija je pored obavljenih pretraga, između ostalog, u toku jučerašnjeg dana prekontrolisala svaku rizičnu skupinu koja bi se mogla dovesti u vezu sa nestankom devojčice.

– Policija je ispitala sve koji bi se mogli dovesti u vezu sa nestankom Danke Ilić. Na području Bora, Zaječara i okoline ispitani su alkoholičari, podofili i sve rizične skupine tog tipa, međutim nije pronađen nikakav trag – rekao je izvor za Kurir.

Takođe, kada je reč o muškarcu koji je upravljao zelenim puntom koji je u vreme nestanka devojčice prošao velikom brzinom ulicom gde se sve izdešavalo, nije mnogo olakšalo potragu.

Kako saznajemo, on je ispitan u policiji kada je ustanovljeno da je u pitanju komšija koji živi nedaleko od kuće ove porodice, s tim da je bio u alkoholisanom stanju, te je vozio velikom brzinom.

Izvor: Kurir.rs