OVA POZNATA VODITELJKA JE SNAJKA ZORICE BRUNCLIK: Lepa je ko lutka, ZAVELA je njenog sina Đorđa

1

Malo ko zna da je snajka Zorice Brunclik, supruga njenog sina Đorđa, poznata voditeljka

Zorica Brunclik danas je u srećnom braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom a malo ko zna da Zorica ima četvoro dece.

Pevačica je već sa 18 godina rodila prvu ćerku Mariju i to u vanbračnoj zajednici sa javnosti nepoznatim muškarcem.

Mediji su pisali da Marija živi u teškim uslovima i da Zorica, navodno, ne brine o njoj, što su kasnije obe demantovale.

Nakon toga udala se za harmonikaša Zorana Tutića i sa njim dobila sina Đorđa Tutića. On neguje specifičan imidž kao njegova majka, oženjen je i ima dvoje dece.

Brunclikova je nakon sina dobila još jednu ćerku Miljanu u braku sa harmonikašem Ljubom Kešeljom. Zorica i Ljuba nisu u dobrim odnosima, a pevačica ga je u medijima optuživala da ga ćerka ne zanima i da je ne viđa.

Još jednu ćerku Zorica je dobila u braku sa aktuelnim mužem, harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom. Reč je o poznatoj estradnoj šminkerki Zlati Aranđelović, supruzi pevača Miloša Vujanovića.

Ipak, malo ko zna da je snajka Zorice Brunclik, supruga njenog sina Đorđa poznata voditeljka.

Vanja je voditeljka televizije Hype.

– Vanja je 14 godina udata za Đorđa Tutića, imaju veliku decu i sigurno neće u javnost iznositi pikanterije iz kuće, ali će, ako ništa drugo, biti spona između Zorice i medija, jer će iz prve ruke znati šta se dešava na oba polja – navodi izvor blizak porodici za “Svet”.

Inače, Vanja je veliki fan Zoricine muzike, pa ne propušta nijedan njen koncert.

Sponsored Links:

izvor: (telegraf.rs/espreso.co.rs)