Veruje se da ove boje novčanika mogu da vam poboljšaju finansijsku situaciju!

Sponsored Links:

Ako mislite da nikada nemate dovoljno novca, onda bi trebalo nešto pod hitno da preduzmete. Smatrate li da sve ima neko svoje značenje? Ako je odgovor da, onda je ovaj tekst za vas.

Novčanik je neka vrsta simbola prosperiteta. Možda se baš zato veruje da nikada ne bi trebalo da pozajmljujete novčanike, kao ni torbe kako vam novac ne bi “odlazio” iz kuće. Prema feng šuiju neke određene boje privlače novac.

Znači prva stvar na koju bi trebalo obratiti pažnju kada kupujete novčanik je njegova boja. Još od davnina verovalo se da je najefikasnije za privlačenje novca boje koje se odnose na energiju metala i zemlje.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU ↓

Crna definitivno da!

Za crnu boju kažu da je najbolja jer ona predstavlja bogatstvo. Plava boja je voda koja teče što znači da će novac stalno odlaziti, ali se i vraćati.

Crevena da ili ne?

Postoje dva tumačenja crvene boje novčanika, mi ostavljamo oba da sami odlučite. Jedno kaže da ako imate novčanik crvene boje to simbolizuje vatru, pa se u feng šuiju to tumači kao da će vatra spaliti vaše materijalno bogatstvo, tj. nećete imati novca. Drugo tumačanje je skroz suprotno i podržava crveni novčanik, odnosno navodi se da je to savršena boja u vezi sa generatorom energije novca.

Bela boja takođe da!

Beli novčanik odličan je za privlačenje novca, a da biste dodatno pojačali efekat veruje se da bi bilo dobro da imate još neki odevni predmet te boje!

Savet je da novčanike kupujete sami kako bi bili savršeno odbarani za vas, nije dobro nositi pocepan i ofucan novčanik.

izvor: (espreso.co.rs)