OVAKO DANAS IZGLEDA ŽENA KOJOJ JE CECA BOJKOVIĆ UKRALA MUŽA: Bile su suparnice U SERIJI – i dalje je lepotica! FOTO

301

Serija “Bolji život” postigla je ogromnu gledanost u bivšoj Jugoslaviji. Petočlana beogradska porodica Popadić (muž, žena, dva sina i kćerka) suočavala se sa svakodnevnim problemima u društvu, a u ulozi glavnog junaka, glave porodice Popadić, bio je Marko Nikolić.

Njegovu suprugu Emiliju tumačila je naša čuvena glumica Svetlana Bojković, čiji nam je lik slomio srce kada je prevarila svog Dragišu sa profesorom njenog mlađeg sina Bobe (Dragan Bjelogrlić), koga je tumačio Voja Brajović, u seriji poznatiji kao “Terminator”.

Za tu aferu ubrzo je saznala i Terminatorova žena Lelica koju je igrala glumica Ljiljana Lašić, a koja je umalo jednom prilikom ušla u fizički obračun sa Emilijom.

Ljiljana je bila je jedna od najvećih zvezda bivše Jugoslavije, lepotica za kojom su se svi okretali, a onda se povukla sa malih ekrana.

Četrdeset godina je bila stalni član Beogradskog dramskog pozorišta, a veliku popularnost širom Jugoslavije stekla je i ulogom Tine u čuvenoj TV-seriji “Pozorište u kući”.

Osim glumom, Ljiljana Lašić uspešno se bavi i pisanjem, a neki od njenih tekstova su i dramatizovani, na primer predstava „Jasmin na stranputici“.

Rođena je u Kragujevcu, danas ima 75 godina!

izvor: (espreso.co.rs)