OVAKO IZGLEDA MESTO NA KOM JE NESTALA DANKA ILIĆ Predeo sa kućama i zgradama, okolo šuma: Postoji i put koji vodi ka njoj (FOTO)

1

Nakon što je nestala Danka Ilić (2) u borskom naselju Banjsko polje, na noge su se digli policajci, vatrogasci, komunalna policija, više od 300 meštana, a dovedeni su psi tragači, podignut dron, ali dete nije pronađeno.

Predeo u kom je nestala devojčica navodno je urbanizovan, odvojen od grada, prepun porodičnih kuća.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Kako su naveli korisnici Tvitera, naselje Banjsko polje ima 8 stambenih zgrada i okruženo je šumama, a postoji i put koji vodi ka šumovitom predelu.

Upravo kod te šume, jedan od meštana tvrdi da je video devojčicu.

Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić u međuvremenu se oglasio za medije i otkrio da su došle spasilačke jedinice, kao i veliki broj građana da traži malu Danku.

– Dronovi su ceo dan sa termovizijskom kamerom pretraživali teren, sada očekujemo tri profesionalna psa Gorske službe spasavanja da pristignu, a stižu još tri drona sa termovizijskom kamerom. Teren će se pretraživati čitavu noć. Verujem da ćemo noćas naći našu malu sugrađanku. Ujutru ćemo doći ako treba, napravićemo organizaciju, tu je i načelnik policije koji rukovodi akcijom. Imamo problem sada, ljudi dolaze sa svojim privatnim psima, ima nas mnogo sada, spasilački psi ne mogu miris da osete. Apelujem da se sklonimo. Danas je ovde bilo skoro 400-500 naših sugrađana. Hvala vam na tom – istakao je Milikić.

Na sebi ima ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu, a kosa joj je vezana u repić.

Devojčica još ne priča, a izmakla je pogledu majke dok je ova sinu davala vodu.