Ovako su otkriveni radnici JKP „Vodovoda“ koji su ubili malu Danku: U automobilu pronađeni tragovi kr*i

2

Dvojica radnika JKP “Vodovoda” sakrila su telo nestale Danke Ilić (2) na divljoj deponiji na Starobanjskom putu nakon što su devojčicu udarili ispred dvorišta pojate gde se igrala sa majkom i bratom. U službenom vozilu Vodovoda otkriveni su tragovi krvi koji su se ispostavili kao ubijene devojčice.

Kako se saznaje, u automobilu su pronađeni tragovi krvi, nakon čega je urađena DNK analiza i potvrđen identitet nestale Danke Ilić, piše Blic.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

„Po planu rada preduzeća, bilo je poznato ko je vozio automobil u kritično vreme, proverom baznih stanica, to je i potvrđeno. Osumnjičeni su privedeni i odmah priznali ubistvo“, kaže izvor tog lista.

Ranije danas su pronađeni tragovi krvi na automobilu forenzičkom istragom i na osnovu toga su privedene dve osobe.

Danka Ilić ubijena
Policija je uhapsila dve osobe koje su izvršile ubistvo male Danke Ilić i koje su priznale zločin, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

„Imamo loše vesti za Danku… Policija je uhapsila dva lica koja su, ako dobro razumem koja su izvršila ubistvo male Danke. Kako shvatam priznali su delo“, rekao je Vučić i dodao da vode policiju do mesta gde su bacili telo, prenosi Blic.

Izvor: Nova.rs