OVO JE ĆERKA TANJE RAĐENOVIĆ! Fakultet završila u inostranstvu a na njen izgled niko ne ostaje ravnodušan (FOTO)

231

Voditeljka “Dnevnika” na televiziji “Pink” Tanja Rađenović već dugi niz godina je u skladnom braku, i ima dve ćerke, Teodoru i Anđelu.

Poznato je da voditeljka Tanja Rađenović svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, te njene ćerke nisu toliko izložene, međutim to mnogima nije smetalo da upravo Teodora privuče pažnju.

Teodora je nedavno diplomirala na “Universite Grenoble Alpes” u Francuskoj, gde boravi već duže vreme.

Ona putem svog Instagram profila često obraduje pratioce novim objavama, koje pokazuju da živi pravi “mladalački život”.

Izlasci, šetnje, društvo i moda su teme njenih objava, a njenoj lepoti retko ko može da odoli, međutim ni njena sestra ne zaostaje za njom.

Podsetimo, suprug Tanje ne pojavljuje se često u javnosti, a o njenom privatnom životu se malo toga zna.

Svog supruga Petra voditeljka je upoznala na veoma specifičan način ni ne sluteći da će se samo godinu dana kasnije udati za njega. Danas su njih dvoje srećni i imaju dve ćerke.

Kod voditeljke na Instagram profilu mogu se pronaći slike sa njenim suprugom Petrom sa letovanja, a mnogi su odmah primetili da on puca od mišića, te su mnogima pale vilice kada su videli njihove zajedničku sliku i oduševili se koliko dobro izgledaju i koliko su dobar par.

Izvor: Kurir.rs/Blic.rs