OVO JE SEOSKO IMANJE NENADA JEZDIĆA. ŠIROKO: Glumac POBEGAO IZ GRADA i tamo NAPRAVIO BIZNIS (FOTO)

1

Glumac Nenad Jezdić već godinama poseduje imanje u selu Zabrdica pored Valjeva, a pord porodične kuće koju je tamo sagradio on je napravio i destileriju za preradu rakije, u šta je uložio dosta sredstava.

Komšije Nenada Jezdića iz Zabrdice sada su otkrile više detalja o glumcu i njegovom poslu sa rakijom.

– Nema ovde sad posla, pa je on otišao u Beograd, ali sam ga skoro video. Tad je verovatno došao samo da obiđe imanje. U rano proleće i tokom leta možete ga ovde videti svaki dan, ali sad je bilo kišovito vreme, pa ništa nije moglo da se radi. Jezdićeva destilerija iz godine u godinu sve bolje radi, napravio je čudo od toga. Rakiju koju proizvede prodaje i van Srbije – rekao je za “Kurir” jedan komšija.

– Sećam se kad je kupio to imanje i počeo sa gradnjom, svi su bili u čudu, niko nije verovao da će glumac da se bavi takvim poslom. Nije to lako. Ali Jezdić je od te rakije napravio brend, čudo. Inače, on kad god dođe ovde radi sve poslove iako ima radnike koje plaća za to – rekao je drugi meštanin, dodajući da retko viđa Jezdićevu porodicu u Zabrdici.

– Ne znam koliko često dolaze njegova supruga i deca, ja sam ih video jednom. Ne verujem da su oni stalno s njim ovde, verovatno imaju svoje obaveze. Pa i Jezdić nekad ovde dođe ujutru i ceo dan radi u njivi, pa uveče žuri u Beograd u pozorište. Jednom je svratio ovde u prodavnicu i rekao nam: “Idem u Beograd, večeras imam predstavu”, a tog dana smo ga sreli ovde na traktoru. On je čovek za primer i nama starijima, a pogotovo omladini – dodao je on za pomenut list.

izvor: (kurir.rs/espreso.co.rs)