OVO JE VILA U KOJOJ SE TONI BIJELIĆ BAŠKARI S NOVOM DEVOJKOM: Rezidenciju kupio pre 7 meseci, bazen i pogled vredi milione

2

Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se posle 24 godine braka, a biznismen se iselio iz velelepnog dvorca iz 18. veka, i uveliko započeo život sa drugom ženom.

Kako prenosi Telegraf, on sa 15 godina mlađom ženom živi na dve lokacije.

Jedna od njih je Hrvatska, u kojoj provode mnogo vremena, a gde su nedavno bili i sa Draganinom koleginicom Anom Nikolić koja je upućena u raskol slavnog para i Tonijevu novu izabranicu.

Bijelić je u drugoj polovini 2023. godine pazario ogromnu vilu u Opatiji, a kako je tada naveo reč je o “novoj biznis rezidenciji”.

Međutim, upravo u njoj se kada tamo boravi baškari sa novom, znatno mlađom izabranicom.

Vila poseduje bazen, nalazi se na uzvišenju, pa je pogled koji se iz nje pruža i te kako moćan i zadivljujući.

Podela imovine vredne 100 miliona evra

Dragana Mirković je ne samo najuspešnija nego i najbogatija umetnica u regionu. Ovo su priznali i brojni svetski sajtovi koji su vrednost njene imovine procenili na preko 100 miliona evra.

A predmet podele tokom razvoda najpre će biti dvorac Ebenfurt, koji se nakon renoviranja sa površinom od 12 hiljada kvadrata procenjuje na preko 50 miliona evra.

U imetak koji je stečen tokom braka spada i televizija DM sat kao i zgrada u Požarevcu u kojoj se medijska stanica nalazi, ali i vozni park procenjen na preko pet miliona evra.

Sponsored Links:

Pre više od decenije, bračni par kupio je i fabriku automobila Majbah kupe, koja je i dalje u njihovom vlasništvu.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir.rs