OVO JE ŽENA NENADA JEZDIĆA! NIKO JE NIKADA NIJE VIDEO: Rodila mu je ČETVORO DECE! (FOTO)

386

Žena Nenada Jezdića živi povučenim životom na njihovom imanju izvan Beograda

Iako su na ludi kamen stali još pre dalekih 25 godina, javnosti gotovo da nimalo nije poznato ko je žena Nenada Jezdića.

Zna se da je glumac oženio Saru Jezdić i da zajedno imaju četvoro dece, ali za sve ovo vreme ona je uspevala da izmakne fotoreporterima i medijima uopšte.

Glumac je jednom prilikom objasnio da Sara ni po koju ce nu ne želi da se eksponira, te da se zbog toga sa njim nikada ne pojavljuje na događajima u prestonici.

Žena Nenada Jezdića i slavni glumac imaju tri ćerke i jednog sina a dobili su ih iz ljubavi koja je krunisana brakom 1996. godine u manastiru Visoki Dečani.

Venčanje je bilo u krugu porodice, a oni nisu želeli da se o njima piše i priča u medijima.

– Kada sam rekao „da“, da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: „Sad daj sve od sebe da ovo tvoje ‘da’ nikada ne bude ukaljano“ – rekao je Nenad svojevremeno.

– Kada smo supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjir. Ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo verovali u budućnost. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg – ispričao je glumac a žena Nenada Jezdića, kako je istakao, ne voli ni da joj se ime spomene u javnosti.

– Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života – objasnio je glumac.

izvor: (story.rs/espreso.co.rs)