OVO SU POGINULA BRAĆA IZ SRBOBRANA! Porodica i prijatelji neutešni nakon sudara “LEPI NAŠI, OTIŠLI DA SE PROVOZAJU U SMRT!”

1028

Darko Marjanović (38) i njegov brat Aleksandar (31) iz okoline Srbobrana poginuli su juče u stavičnoj saobraćajnoj nesreći kada su iz za sada nepoznatog razloga izgubili kontrolu nad motorom i direktno se zakucali u automobil.

Nesreća se podsetimo, dogodila juče oko 15 sati na lokalnom putu od Srbobrana ka Drljanu u trenutku kada je Darko upravljao motorom, dok je Aleksandar bio njegov putnik. Istraga će utvrditi kako je došlo do nesreće sa smrtnim ishodom u kojoj je povređen i vozač automobila koji se sudario sa motorom.

– Braćo moja lepa, ostanite u mom srcu dok se ne sretnemoo na lepšem mestu, tamo gde ste vi danas prerano otišli u večnu kuću. Ljubi vas brat i neka vas anđeli čuvaju – napisao je brat poginulih.

Ispod njihove fotografije na kojoj su zagrljeni moždu se naći brojni komentari izjave saučešće i podrška.

– Budite jaki, jako nam je žao što je do ovog došlo. Primite naše iskreno saučešće, a njih neka Bog primi u rajsko carstvo – piše u jednom od komentara.

Kako se može videti na društvenim mrežama iza Darka je ostala supruga i troje maloletne dece, dok je Aleksandar bio veren i trebalo je uskoro da se ženi.

– Otišli da se provozaju u smrt, lepi naši, počivajte u miru – piše u jednom komentaru ispred crne profilne fotografije jednog od članova porodice.

Bliža rodbina i prijatelji još juče su počeli da objavljuju crne profilne fotogrfaije u znak žalosti za Darkom i Aleksandrom.

Uviđaj je juče trajao satima, a ta deonica puta je neko vreme bila zatvorena za saobraćaj. Tela su prevezena na odbukciju koja će utvrditi kako i kada je nastupila smrt. Inače, vozač automobila je povređen i transportovan je u bolnicu, a pre toga vatrogasci su morali da seku lim kako bi ga izvadili iz auta.

Izvor: Kurir.rs