OVU PORUKU JE DRAGANA MIRKOVIĆ POSLALA TONIJU PRED RAZVOD? Pevačica na koncertu pala na bini, pa GRCALA u suzama! (VIDEO)

2

Dragana Mirković obavestila je javnost da je podnela papire za razvod braka od supruga Tonija Bijelića.

Pevačica Dragana Mirković obavestila je javnost da se razvodi od supruga Tonija Bijelića, nakon dve decenije uspešnog braka.

Dragana Mirković je u prethodnom periodu imala velike koncerte, a u Bugarskoj je privukao veliku pažnju. Naime, Dragana je tokom koncerta u Sofiji pala na bini i zapevala pesmu ,,Oprosti za sve”.

Ono što su svi primetili jeste da je pevačica grcala u suzama i nije mogla da otpeva celu pesmu, te joj je glas podrhtavao sve vreme.

Ono što su svi primetili jeste da je pevačica grcala u suzama i nije mogla da otpeva celu pesmu, te joj je glas podrhtavao sve vreme.

– Oprosti mi dušo za sve – bili su stihovi koje Dragana Mirković nije mogla da otpeva.

Mnogi su pomislili da je ovo bio vapaj naše pevačice ili samo oproštaj od njenog supruga Tonija. Ceo prilog o navodima da se Dragana i Toni razvode možete pogledati u nastavku, kao i trenutak kada je pevačica zaplakala na koncertu u Sofiji:

– Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju. Dragana Mirković – stajalo je u saopštenju za medije.

Izvor: Republika.rs