PAŠĆETE U NESVEST KADA VIDITE KO JE ROĐENA SESTRA JANE MILIĆ ILIĆ: Nikada ne biste pogodili (FOTO)

755

Rođena sestra Jane Milić Ilić je ona…

Jana Milić Ilić osvojila je srca domaće publike. Ipak, malo ko zna da glumica ima rođenu sestru o kojoj svetska javnost ne prestaje da priča. Naime, Montreal izuzetno voli Anu Milić a magazin „CBC” proglasio ju je građankom meseca.

Rođena sestra Jane Milić Ilić je profesorka na tamošnjem Univerzitetu „Makgil”, a izuzetno je vredan i posvećen član „Makgil zajednice za doživotno učenje”. Ana Milić se odlikuje aktivnim radom na kreiranju kulture brige o drugima.

Ana i njen suprug Aleks imaju troje dece i važe za divnu porodicu, prenosi „Žena.rs”.

Prvi komentar, nakon što se fotografija Janine sestre pojavila u domaćim medijima jeste da glumica i naučnica neverovatno liče.

Sestre su izuzetno bliske, a Jana je u jednom intervjuu za magazin „Hello!” o sestri govorila ovako:

– Moja sestra radi na „Makgilu” najpoznatijem i najprestižnijem univerzitetu u Kanadi, a živi u kraju koji se zove Mala Italija u ulici Sen Loren, gde su načičkani italijanski kafei i restorani. Najbolji kapućino u gradu pila sam u kafeu „Italija” gde stariji Italijani gledaju fudbal, jedu sendviče s pršutom i rukolom… Ana i ja smo i ranije bile bliske jer, naravno, imamo samo jedna drugu. Ipak mislim da je ova poseta dodatno učvrstila naš odnos. Ne mogu da budem sebična i da kažem da mi je krivo što ne živi u Srbiji, trudim se da na te stvari gledam drugačije. Ona je obrazovana i sposobna žena, dobra majka i sestra, našla je svoj put u Montrealu, radi na prestižnom koledžu i njena deca su bezbrižna. Meni je to dovoljno. Planiramo da se vidimo na leto – rekla je tada poznata glumica.

izvor: (espreso.co.rs)