POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA DVORIŠTE GDE JE NESTALA MALA DANKA! Smeće, seno, deponija, SPASILAČKI TIMOVI NA TERENU (FOTO)

0

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje gde je u utorak nestala Danka Ilić (2).

Rano jutros započeli su detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala devojčica. Timove čini 18 vatrogasaca-spasilaca sa 5 terenskih vozila i spasilačkim psom.

Akcija račćišćavanja dvorišta je počela prethodnog dana, a kako Kurir saznaje na licu mesta, trajala čitavog dana i noći. Kako se može videti na fotografijama, dvorište gde je poslednji put devojčica viđena puno je oborenih stabala, smeća, sena…

Jedinice policije, vatrogasci, ali i gorska služba čitave noći i dana raščišćavali su su teren kako bi lakše mogli da dođu u zadnji deo dvorišta i provere ima li ima nekih tragova devojčice.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mere i radnje na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka.

Prema poslednjim saznanjima Kurira, u blizini kuće gde je Danka poslednji put viđena otkrivena je rupa koja je povezana s kanalom dugim deset kilometara a koji vodi ka lokalnom rudniku. Na licu mesta je teška mehanizacija koja raščišćava teren.

Izvor: Kurir.rs