POLICAJCIMA BIO SUMNJIV SANDUK, PA SU GA OTVORILI: Ono što su ZATEKLI u NJEMU ostavilo ih je u NEVERICI

1

Prilikom zaustavljanja vozila vozač je upitan da li automobilu pripada pogrebnom preduzeću i on je odgovorio da, pa je tražena dokumentacija pokojnika

– Vozač, koji je prvobitno tvrdio da prevozi prazan kovčeg, uhapšen je zbog trgovine drogom. Prilikom zaustavljanja vozila vozač je upitan da li automobilu pripada pogrebnom preduzeću i on je odgovorio da, pa je tražena dokumentacija pokojnika. U tom trenutku vozač je rekao da prevozi samo prazan kovčeg. Upitan zašto bi od Sao Paula nosio prazan kovčeg u Belo Horizonte, postao je veoma nervozan i nije znao kako da odgovori – piše u saopštenju Federalne policije, prenosi Njuzfleš.

Brazilska policija je 8. novembra zaplenila 50 kilograma kokaina sakrivenog u mrtvačkom sanduku, prenose lokalni mediji.

Nedavno se pojavio i snimak bizarne akcije na autoputu između Sao Paola i Belo Horizontea, na kojem se vidi kako službenici otvaraju kovčeg i u njemu zatiču “cigle” narkotika uvijene najlonom u pakete i poslagane unutra.

U policijskom saopštenju se navodi da je pokušaj šverca droge otkriven tokom rutinske kontrole vozila oko 23:30 časova.

Policajci su onda pogledali u kovčeg i otkrili drogu, shvativši da je previše težak da bi bio prazan. Neimenovani 27-godišnjak za volanom je uhapšen i odmah je priznao da mu je obećano 10.000 brazilskih reala (214.740 dinara) nakon što robu isporuči u Belo Horizonte.

izvor: (Njuzfleš/espreso.co.rs)