POSLE GODINU DANA DESIO SE RASKID KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Naš omiljeni PAR je tada sve ZATEKAO, a onda se desila…

1

Raskid je ostao misterija, od tad se svašta promenilo

Glumac Ivan Bosiljčić i pevačica Jelena Tomašević jedan su od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a svakako su zbog svoje harizme, nepresušnog talenta i skromnosti i među omiljenima.

Ivan je otkrio na društvenim mrežama otkrio da će Jelena i on sebi ispuniti jednu neostvarenu želju, a to je da zapevaju zajedno na koncertu i nema sumnje da će svojim fanovima prirediti pravi užitak.

— Mnogo toga smo prošli zajedno. Samo oni koji vole znaju šta se sve može naći na putu ljubavi. Ali postoji jedna stvar koju moja Jelena i ja mnogo želimo, a nismo je do sada iskusili. Nikada nismo pevali zajedno pred publikom. Jelena, da li bi htela da sebi ispunimo tu želju? Da li bi pevala sa mnom onu našu omiljenu? Reci da… — napisao je Ivan na svom profilu na Instagramu, a ubrzo mu je Jelena odgovorila:

— To ti je završeno! Da, da i da — napisala je Jelena.

Zvanično su u vezi od 2008. godine, ali zvezda mnogih domaćih serija i prestava ispričao je jednom prilikom da je svoju buduću suprugu primetio mnogo ranije.

Naime, još i pre nego što ju je upoznao, glumac je dobro upamtio trenutak kada ju je prvi put video: gledajući na televiziji njen nastup.

— Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na televiziji. Pre 11 godina. Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. godine – napisao je pre nekoliko godina na svom profilu na društvenoj mreži Instagram Ivan, prisećajući se Jeleninog nastupa na Beoviziji s pesmom “Jutro”.

Tri godine posle tog trenutka, Ivan i Jelena su se upoznali i ludo zavoleli, a dugo su pokušavali da sakriju svoju vezu od radoznalih medija.

Nakon godinu dana, međutim, pisalo se da je par raskinuo, a nijedno od njih dvoje nije želelo da komentariše ove navode. Na neki način, to je potvrđeno kada se Tomaševićeva nije pojavila na Ivanovom koncertu u Domu sindikata.

– Jelenu ne treba očekivati. Inače, trudiću se da privatno i poslovno ne mešam – bilo je jedino što je glumac izjavio na ovu temu.

Godinu dana kasnije, međutim, Ivan i Jelena su se pomirili, a 21. juna u Londonu, glumac i pevačica su se verili. Kada je jednom prilikom gostovao u jednoj emisiji, glumac je otkrio da se prosidba dogodila u parku Sent Džejms u Londonu.

Ipak, nije sve bilo savršeno isplanirano – Ivan je dugo nosio sa sobom prsten i čekao idealan trenutak da pita Jelenu želi li da se uda za njega i provede s njim ostatak svog života.

Sponsored Links:

— Nisam mogao da smislim ništa kreativno. Ja sam nosio stalno prsten sa sobom i nešto sam se uzdao u to da ću prepoznati pravi momenat. Otišli smo u London, gde sam igrao predstavu. Ležimo mi u nekom parku – tamo svi leže po parkovima – i Jelena kaže u jednom momentu: “Bože, kako nam je lepo, kako sam srećna.” Ja kažem: “Evo ga! Ustani, ustani, ustani.”

Jelena je bila zbunjena, a Ivan je tada izvadio prsten.

— Jelena kreće da plače, kreće da rida. Ja je pitam: “Pa, je l’ hoćeš?” U tom pukne neki aplauz, mi se okrenemo, neki Kinezi gledaju i tapšu. Kažem ja: “Jelena, nama ne ginu aplauzi.” Stvarno nije očekivala — podelio je Ivan prelepu priču.

Kruna njihove ljubavi je ćerkica Nina.

Izvor: Glossy.espreso.co.rs/Espreso.co.rs