POTPUNO DRUGAČIJA SLIKA NA DEPONIJI: Evo šta se dešava na mestu gde je bačeno telo Danke Ilić (FOTO)

4

DANAS je nastavljena potraga na više lokacija za telom dvogodišnje Danke Ilić koja je brutalno ubijena u Banjskom polju.

Kako je saopšteno iz policije, dvojica osumnjičenih su je pregazili kolima, potom zadavili, ubacili u gepek i prevezli na deponiju. Postoji saznanje da se jedan od osumnjičenih vratio na deponiju dva dana kasnije i premestio telo na za sada nepoznatu lokaciju.

U toku prethodnih dana pripadnici vatrogasne službe i policije detaljno su pretraživali deponiju, međutim na njoj nije ništa pronađeno.

Kako javljaju reporteri “Novosti” deponija je sada potpuno očišćena, a mehanizacija se povukla sa tog mesta.

Nekoliko patrola policije dežura na tom mestu, ali po svemu sudeći telo se tu ne nalazi.

Podsetimo, policija je ranije danas uvela jednog od osumnjičenih u dvorište porodice D. D, jednog od osumnjičenih za ubistvo deteta.

Kako se sumnja u pitanju je D. D, koji je na saslušanju priznao da je zadavio malu devojčicu, a potom telo bacio na deponiju.

Nakon što se zadržao desetak minuta, u pratnji policije osumnjičeni je napustio porodičnu kuću u Zlotu.

Podsetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R. D. (1951) i D. D. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da su D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Zbog postojanja osnova sumnje da su najverovatnije 28. marta ove godine počinili krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela, R. D. i D. D. određeno je zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Izvor: Novosti.rs