POTRESNE PORUKE NA PROFILU MAME MALE DANKE: “Ona je sada rajska ptica…”, “Kaju li se danas oni što su optuživali roditelje”?

1

Ljude iz Srbije i celog regiona, koji su se danima molili za devojčicu Danku Ilić (2), slomila je vest da je dete, maleno i nevino, ubijeno.

Od tada, na profilu njene majke, ne prestaju da se nižu reči saosećanja i podrške. Mnogo je i onih koji su revoltirani što je majka danima razapinjana na mrežama da je možda nešto nažao učinila Danki ili ju je čak prodala…

– Kaju li se danas imalo ovi što su optužili ovu nesretnu majku za prodaju djeteta …? Sram i stid da vas bude, bitno je samo komentarisat i ispirat usta tuđim problemima a svoje ne vidite – glasi jedan od komentara. Puno je i izjava saučešća i poruka majki da izdrži strašnu bol:

– Moje iskreno saučešće roditeljima. Neka mali anđeo počiva u miru. Danka je sada rajska ptica – piše među brojnim oproštajnim porukama.

Ali pored tuge, bes je takođe prisutan:

– Svi vi koji ste ovu ženu danima razapinjali da je prodala svoje dete, neka vam je na obraz i na čast. Porodici duboko saučešće.

– Majka, mnogo mi je žao zbog vašeg gubitka i zbog svega što ste preživeli posle toga – piše druga majka, saosećajući.

– Nisam se oglašavala nikad al sam pratila svaki dan, očcekujuci lijepe vijesti da je djete pronađeno, nažalost desilo se šta se desilo, lično i sama sam majka troje djece i znam kad mi nekom nešto bude da se skamenim ne znam da li sam pošla ili došla, svako boli za svojim evladom podnosi drugačije neko plače, neko vrišti neko se skameni što vjerujem i da se ženi desilo, znam kako je imati pa izgubiti osjetila sam i taj bol, i svašta nešta. Neka je ženi Dragi Bog na pomoći, neka izdrži i bude jaka zbog svoje djece, šok je to za roditelje ne dao Bog nikome da osjeti tu bol, iskreno saučešće roditeljima….

– Nažalost,najtužnije su vesti danas stigle, Majko,Oče, želim Vam mnogo hrabrosti da pregurate ovo, vašeg pileta više nema ali vi ostajete da se dalje borite za pravdu, da održavate sećanje na Danku, nisam Vas nijednom osudila, pomislila jesam svašta, ovo je jedan od najgorih scenarija kome se nisam ni nadala. Želim da poručim svima koji su vas javno osuđivali I pisali vam svakakve grozote da je u redu sumnjati, da je u redu hteti da se istina sazna, ali isto tako bilo bi u redu da Vam se svi javno izvine za sve napisane reči koje su u svoj ovoj vašoj muci pravile još veći bol u srcu…

– Neka je mala Danka srećna, čuvana, pažena i mažena među anđelima Božjem krilu!

– Danka, oprosti nam dete svima i obećavamo ti da će monstrumi biti kažnjeni onako kako zaslužuju, verujem da će se tvoji mama i tata boriti za to celog svog života i da nijedno dete ne doživi ovo što si ti doživela.

Policija u Boru uhapsila je radnike JKP ”Vodovod” Bor S. J. (50) iz sela Luka i D. D. (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku. Telo devojčice nije nađeno.

Kako se saznaje, devojčicu su udarili kolima, telo stavili u službeno vozilo i bacili na deponiju. Njeno telo su, navodno, prekrili smećem. Sumnja se da je devojčica bila živa, a oni pijani.

Sponsored Links:

– Automobil su po dogovoru čistili kiselinom kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu – kaže izvor.

Izvor: Telegraf.rs/Kurir.rs