PROBUDILA SE USRED NOĆI, DEČKO NIJE BIO PORED NJE: Spavao je na kauču, kad ga je otkrila UMALO FRAS NIJE DOBILA

169

Džes tvrdi da je incident izazvao ogromne probleme sa njenim mentalnim zdravljem

Džes O’Konor (31) iz Velike Britanije užasnula je pratioce na TikToku pričom o tome kako ju je dečko prevario sa maćehom i sakupila više od 1,6 miliona pregleda.

– U redu, evo priče o tome šta se dogodilo između mog bivšeg i moje maćehe – započela je ispovest zubna higijeničarka, tvrdeći da se drama odigrala pre više od pet godina, posle četiri godine veze.

Navela je da su ona i njen dečko izašli na večeru pre nego što su proveli noć u kući njenog oca i maćehe. Džes kaže da se probudila oko 5 ujutro i videla da njen dečko nije u krevetu.

– Sišla sam dole da vidim gde je. Bio je na sofi sa ćebetom preko sebe, a ja sam pomislila: ’Šta j*bote?“ – rekla je ona.

Ušla je u trpezariju, gde je navodno videla dve prazne čaše za šampanjac i dva telefona.

– Onda sam videla njegovu odeću na podu. Tado sam se vratila tamo [u dnevnu sobu] i skinula pokrivač sa njega… Pokušao je da se obuče u žurbi, pa je nvukao njene gaće, tako da je nosio njene čipkane j*bene gaćice – kazala je Džes.

@jesspotter_xx Replying to @social&realityTV investigation for everyone asking about the story of why im single…here u go…#mafsuk #marriedatfirstsight #marriedatfirstsightuk #mafs22 #fy #fyp #cheating #cheatingex ♬ original sound – Jessica Anne

Britanka je zatim navodno počela „da vrišti kao nikad ranije“, probudivši njega i maćehu. Tvrdi da je njena maćeha pokušala da prikrije aferu rekavši da je dečko sigurno slučajno uzeo njen donji veš iz korpe za veš u vešernici.

Međutim, Džes kaže da je krunski dokaz, koji je navodno potvrdio nakaradnu porodičnu aferu, bio par otisaka ruku na prašnjavom stolu u trpezariji.

– Postoje bukvalno dve oznake ruku, poput…“, rekla je korisnicima TikTok-a, objašnjavajući da da to ukazuje da se par držao za ruke.

Ozlojađena žena je kasnije ostavila dečka. a njen otac je isto tako napustio svoju suprugu sa kojom je bio u braku 25 godina.

Džes tvrdi da je incident izazvao ogromne probleme sa njenim mentalnim zdravljem.

Sponsored Links:

– Morala sam da idem na terapiju jer mi je mentalno zdravlje bilo toliko loše. Snimila sam poruku o samoubistvu na svom telefonu. Trebalo mi je dosta vremena da to prebolim. Zato sam pet godina sama – rekla je ona.

izvor: (NY post/espreso.co.rs)