PROROČANSTVO BABE VANGE: Evo koja je sudbina Evrope i Muslimana!

884

Bugarka Vangelija Gušterova, koja je mnogo poznatija pod imenom baba Vanga, izrekla je mnoga previđanja koja su se još za njenog života ostvarila. Među događajima koji tek trebaju da se obistine jeste i to da će Evropom zavladati muslimani.

Baba Vanga je predvidela da će 2016. Evropa će biti gotovo prazna, bezljudna. Slepa Bugarka je najavila da će 2043. godine Starim kontinentom zavladati muslimani!

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Njeno proročanstvo može da se posmatra i kroz najavu za 2010. godinu. Ona je prorekla da će tada početi Treći svetski rat, ali tako što će sukobi prvo izbiti u zemljama gde će narod ratovati međusobno, a da će se kasnije to širiti čitavim svetom.

Kada to povežemo sa dešavanjima na Bliskom istoku, ali i u Siriji, i na sve to i brutalne teroriste iz Islamske države, jasno je da ti sukobi lako mogu da se preliju u Evropu. Vanga je navela da će muslimani preživele Evropljane eliminisati upotrebom hemijskog oružja.

U Francuskoj će potom jačati takozvani partizanski pokret protiv islamista. Slepa proročica je predvidela i da će Amerikanci 2066. napasti Rim, koji će tada biti potpuno muslimanski grad. SAD će u tom napadu koristiti novo klimatsko oružje – naglo zahlađenje.

Od ostalih njenih predviđanja možemo da istaknemo i to da će 4509. godine čovek postati toliko razvijen da će moći da komunicira direktno sa Bogom.

(Izvor: Telegraf.rs)