RAZOTKRIVENO PRAVO LICE ZORANE MIHAJLOVIĆ: Cela Srbija u ŠOKU, ne može više da KRIJE! (FOTO)

305

Naime, žene su bile oduševljene podvigom ministarke, ali i njenom prirodnom lepotom.

U vreme kada su društvene mreže preplavljene filterima, estetskim korekcijama i ženama koje u svakom trenutku imaju make up i frizuru, povremeno se pojavi žena spremna da pokaže svoje pravo lice, bez trunke šminke, filtera i ma čega što narušava njenu prirodnu lepotu.

Upravo na takav podvig odvažila se ministarka rudarstva i energetike. Fotografija Zorane Mihajlović bez trunke šminke, iz udobnosti svog doma izazvala je na “Instagramu” lavinu komentara.

Naime, žene su bile oduševljene podvigom ministarke, ali i njenom prirodnom lepotom.

Negovano lice Zorane Mihajlović, osmeh i tajna jutarnje rutine koju je ovom prilikom otkrila, pobrale su brojne komplimente, a mnogi su prokomentarisali da ministarka mnogo lepše izgleda bez šminke, što je još jedan dokaz da je prirodna lepota svake žene nemerljiva.

Zorana Mihajlović se fotografisala u opuštenom izdanju iz svog prelepog doma i pokazala kako uživa u jutranjoj rutini baš kao i svaka druga porodična žena.

– Dobro jutro. Moj verni drug Momčilo i ja radimo, pišemo… On prede, ja pijem kafu, i tražim prave odgovore na razne dileme – napisala je ministarka, dok je pozirala sa svojim kućnim ljubimcem mačorom Momčilom i možda po prvi put istakla svoju prirodnu lepotu.

izvor: (espreso.co.rs)