RETKI SU ZNALI DA JE OVAJ GLUMAC SIN DRAGANA BJELOGRLIĆA: Snimio VRELE SCENE sa glumicom, a OVAKO IZGLEDA

560

Iz srećnog braka imaju dvoje dece, ćerku Miu i sina Alekseja koji su izuzetno daroviti na oca

Dragan Bjelogrlić srpski je glumac, reditelj, scenarista i producent. Proslavio se mnogobrojnim filmskim ulogama, a prvi put je pred kamerama glumio sa 15 godina i to u filmu “Boško Buha” (1978), tumačeći lik Save Jovanovića Sirogojna.

Nakon završene osnovne i srednje škole upisao je Fakultet dramskih umetnosti nakon čega su zapravo krenule njegove velike uloge. Proslavio se u seriji “Bolji život”, gde je tumačio lik Slobodana Bobe Popovića.

On je već više od dve decenije u skladnom je braku sa suprugom Majom, koja se retko pojavljuje u javnosti.

Našem proslavljenom glumcu mnogi zavide na supruzi koja i dalje izgleda veoma atraktivno, što i ne čudi s obzirom na to da se nekada bavila modelingom.

Iz srećnog braka imaju dvoje dece, ćerku Miu i sina Alekseja koji su izuzetno daroviti na oca.

Mia je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, a sada se bavi režijom. Svoj prvi dokumentarni prvenac predstavila je u vidu serije “Ona se budi”, gde su svi mogli da zaključe da je ima talenta, te će biti izuzetno lepo ako tim putem nastavi.

Aleksej je krenuo taođe očevim stopama i već je imao prilike da se oproba u glumačkim vodama u nekoliko domaćih serija i filmova, a najzapaženiju ulogu svakako je ostvario u drugoj sezoni serije “Senke nad Balkanom”.

Tu je glumio mladog boksera iz Jatagan male, Stanislava zvanog Benzinac, a posebnu pažnju privukla je scena njegovog intimnog odnosa sa 20 godina starijom koleginicom Sandrom Bugarski, koja je glumila ženu lakog morala.

Mnogi mu već sada predviđaju blistavu karijeru i konstatuju da je pravi šmeker, baš kao i njegov otac.

izvor: (espreso.co.rs)

Sponsored Links: