SA 47 UŠAO U VEZU S DEVOJČICOM (13), POSLE SE OŽENIO NJOM: Tu nije kraj BIZARNOSTIMA, njegov sin se posle oženio njenom majkom

1

U Holivudu, velika razlika u godinama nije retkost, međutim, pojedinci su zaista prešli sve granice kada je u pitanju “ljubav” i zapravo učinili protivzakonite stvari.

Jedan od možda najbizarnijih brakova svih vremena bio je između Bila Vajmana, bivšeg basiste “Rollinstones-a” i kasnije pevačice i modela Mendi Smit

Nju je slavni muzičar upoznao kada je imao 47, a ona samo 13 godina, i kako je kasnije pričao “iskrice su odmah proradile”. Mendi je tada sa starijom sestrom Nikolom prisustvovala dodeli BPI nagrada, a Vajman je u svojoj biografiji napisao: “Oduzela mi je dah… bila je žena sa trinaest godina.”

Veza je postala javna tek dve i po godine kasnije, kada je napunila 16 godina što su u Velikoj Britaniji zakonom dozvoljene godine za ulazak u vezu, međutim, nadležni organi su ipak želeli da podignu optužnicu. Ipak, ništa od toga nije učinjeno, iako se znalo da Vajman prekršio zakon.

Par se venčao 1989. godine, kada je ona imala 18 godina, ali dve godine kasnije, njihova ljubav je ipak pukla i došlo je do razvoda.

Parnica je bila duga i mučna, a Smitova je nakon razvoda dobila 800.000 funti. Međutim, tu nije bio kraj bizarnostima.

1993. godine, Vajmanov 30-godišnji sin iz prvog braka, Stiven, oženio se majkom Smitove, Petsi, koja je tada imala 46 godina. Međutim, nakon dve godine su se rastali. Ipak, ne moramo ni da ističemo koliki je skandal bio njihov brak.

Kada je reč o Mendi, ona se iste godine udala za fudbalera Pata Van Den Hauvea, ali i ovaj brak je potrajao samo dve godine. Ipak, 2001. godine bila je kratko verena za Vanity Fair modela Iana Mosbija i dobili su sina Maksa Harisona.

Mendi je neko vreme pokušavala da postane pevačica, međutim, poslednjih godina drži se van očiju javnosti. Preselila se u Mančester gde kao samohrana majka vodi PR kompaniju sa sestrom Nikolom.

Smitova inače 2010. godine pozvala javnost kako bi se starosna granica za pristanak za vezu u Velikoj Britaniji podigla sa 16 na 18 godina, rekavši: “Ljudi će smatrati to čudnim jer dolazi od mene. Ali mislim da znam o čemu ovde govorim. Još uvek ste dete – čak i sa 16 godina. Nikada ne možeš da vratiš taj deo svog života, detinjstva. Nikada nisam to mogla.”

Sponsored Links:

Kada je reč o Vajmanu, i on je 1993. godine oženio Suzan Akostu sa kojom je dobio sina i tri ćerke.

Danas se kaje zbog braka sa Smitovom i tvrdi da je “bio glup jer je verovao da će brak sa tinejdžerkom potrajati”.

Izvor: Wanted.mondo.rs/Kurir.rs