SAOPŠTENE VESTI IZ DOMA RADOŠA BAJIĆA: Evo šta se desilo

1035

Naime, Bajić je sa ocem pozirao nasmejan ispred bogate trpeze i torte sa žutim ružama na kojoj su bile svećice, što se dopalo njegovim pratiocima

U domu glumca Radoša Bajića ukućani su, osim božićnih praznika, imali još jedan razlog za slavlje.

Otac čuvenog glumca, Miloš Bajić, proslavio je 92. rođendan, skromno i u krugu porodice. Radoš se tim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram i objavio njihovu zajedničku fotografiju.

Naime, Bajić je sa ocem pozirao nasmejan ispred bogate trpeze i torte sa žutim ružama na kojoj su bile svećice, što se dopalo njegovim pratiocima.

– Naš narod kaže, ko prvi put udahne život u vreme Hristovog rođenja – srećan je čovek. Moj otac, Miloš Bajić iz sela Medveđe kod Trstenika, rodio se baš tada pre 92 godine. Proslavili smo lepo i skromno. Na mnogaja ljeta, pradeda, deda, svekre, ujače, oče – roditelju moj – napisao je Radoš uz fotografiju i mnoge raznežio.

Glumčevog oca javnost je, podsetimo, upoznala u seriji “Selo gori, a baba se češlja” gde je, rame uz rame sa sinom, glumio kuma glavnog lika Radašina, kojeg tumači Radoš, a tada su mnogi komentarisali da je talenat za glumu Bajić imao od koga da nasledi.

izvor: (blic.rs/espreso.co.rs)