Direktor “Granda” posle pregleda morao pod nož!

Sponsored Links:

Saša Popović nedavno je imao hitnu operaciju nakon koje se brzo oporavio, te je sada nastavio s poslom i snimanjima. Popović je potvrdio da je operisao žučnu kesu, a da su mu lekari savetovali hitnu intervenciju nakon pregleda.

– Operisao sam žučnu kesu. Bio sam na magnentoj rezonanci i tada su videli da moram da operišem, pa sam to odmah i uradio, tako da, što se toga tiče, sada je sve u redu – kazao je Saša, pa dodao:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

– Tako je, čim ja mogu da radim, sve je kako treba. Išao sam na te preglede prevetntivno i prosto sam uradio sve što su mi lekari savetovali – kazao je Popović.

Saša koji se penzionosao još 2019. godine i dalje radi u “Grandu” kao kreativni direktor, a zapravo je glavni za “Zvezde Granda”. Iako može da uživa u blagodetima penzionerskog života, Popović kaže da je pokušao, ali da mu nije išlo.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

– Kada sam otišao u penziju i kada smo prodali “Grand”, imao sam dosta slobodnog vremena. I sad prvi mesec bez posla, ja se mislim jao što je fino, drugi meseci isto, treći mesec ‘ajde nekako, a već četvrti sam se hvatao za glavu – istakao je Saša.

izvor: (espreso.co.rs)