Zvezde “Granda”, to vam je čudo, to moram da vam kaže, veruj mi.

Sponsored Links:

Saša Popović nikad otvorenije priča o Zvezdama “Granda” i tome šta se velikoj većini dogodi posle veoma kratkog vremena.

Saša Popović koji je od mnogih mladih nada kroz takmičenje “Zvezde Granda” stvorio zvezde. Međutim, kako je i sam otkrio u pomenutoj emisiji, mnogi od tih koje je iznedrila “Grand” produkcija danas ne umeju da se jave na telefon.

– Zvezde “Granda”, to vam je čudo, to moram da vam kaže, veruj mi. Kada dođem, kada radim audiciju i kada se pojave prvi put, a to smo imali prilike da vidimo milion puta na televiziji, prvi put kada su došli ko zna iz kojih mesta, sela i tako dalje, dosta njih je došlo i iz siromašnih porodica i onda, ja ga kastingujem za “Zvezde Granda”, on prođe prvo kolo, prođe drugo, trese se: “Jao direktore, da l’ ću ovo, da l’ ću ono” i dođe do finala, prođe dobije pesmu, op vidi ga, već je postao sad popularan počeo da zarađuje, je l’ tako, posle godinu dve dana, više se ne javlja ni na telefon, posle se uzvezde – kaže iskreno Popović na šta je Vesna zgranuto rekla:

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

– Ima i toga?

– Onda se uzvezde, posle više ne možeš sa njim ni da pričaš – kaže Popović na šta je Vesna upitala:

– Stvarno?

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

– Pa to ti je svaki drugi takav – kaže iskreno Popović .

izvor: (blic.rs/espreso.co.rs)