SEDMORICA MUŠKARACA JU JE NAIZMENIČNO SIL*VALA: Influenserka doživela PAKAO, a nisu poštedeli ni njenog… (VIDEO)

1107

Brazilski influenseri bili su napadnuti u Indiji, žena je silovana više puta, muškarac pretučen

Indijske vlasti uhapsile su četvoricu od sedmorice muškaraca za koje se veruje da su umešani u grupno silovanje influenserke, koja je sa suprugom bila na putovanju u Indiji.

“Svi napadači su identifikovani i ostatak osumnjičenih biće uskoro uhapšen”, rekao je šef policije za Indian Express.

Do napada je došlo dok je par bio u svom šatoru u regionu Dumka, tokom putovanja motorima zemljom.

Lokalna policija nije pružila više detalja o počiniocima brutalnog napada koji je šokirao međunarodnu javnost i samo je rekla da su se izvinili vlastima.

Fernanda i Vićente, koji dokumentuju svoja putovanja svetom na motoru za svoju publiku od preko 140.000 pratilaca na Instagramu, prolazili su kroz četvrt Dumka u Indiji na putu za Nepal, kada su brutalno napadnuti. Zaustavili su se u Dumki da tamo prenoće u šatoru.

Njih dvoje su u nedelju popodne objavili novi stori na svom nalogu, zahvalili javnosti na talasu podrške i izrazili nadu da će počinioci biti ubrzo uhvaćeni i privedeni pravdi.

Vićente i Fernanda kažu i da su i pored užasne avanture u Indiji upoznali i veoma dobre ljude.

“Nemojte misliti da je Indija to. To je sjajna zemlja koju vredi posetiti. Kao i sve zemlje, ima dobrih i loših stvari”, kaže Vićente u videu, a Fernanda dodaje da su Indijci dobri ljudi i da ne treba generalizovati.

Do napada je došlo u petak uveče kada je par planirao da prenoći u svom šatoru. Kako su rekli u intervjuu za špansku televiziju Antena 3, odlučili su da kampuju jer nisu pronašli hotel u blizini.

“Silovali su me, jedan za drugim, dok su neki gledali. To je trajala oko dva sata”, rekla je Fernanda.

Sponsored Links:

Ona je dodala da su ih napadači pretukli i opljačkali i da je verovala da će ih ubiti.

“Hvala Bogu što smo živi”, dodala je ona.

U drugoj objavi, njen partner je rekao da su ga napadači nekoliko puta udarili šlemom po glavi i da su mu “oštećena usta”. Počinioci su muškarcu pretili i teško ga pretukli kako bi izvršili svoj užasan plan, a zatim su pobegli.

Fernanda ima brazilsko i špansko državljanstvo, dok je njen suprug Španac.

Izvor: Dailymail/Telegraf.rs