SMRT JE ZATEKLA NESPREMNU! SUZANA MANČIĆ NEUTEŠNA, OPROSTILA SE OD VOLJENOG: “Sada si sa zvezdama”!

11

Neutešna Suzana Mančić oprostila se od drage osobe

Tužna vest o smrti čoveka kojeg je volela čitava nacija odjeknula je pre nekoliko dana prestonicom i potresla domaću javnost, a među mnogobrojnim prijateljima oglasila se i neutešna Suzana Mančić koja nije uspela da prikrije tugu.

Poznati astrolog Dušan Veličković iznenada je preminuo u velnes centru i ostavio iza sebe suprugu i sina. Javnost ga pamti po prognozama na polju astrologije i numerologije, a svojim gostovanjima u mnogobrojnim emisijama osvojio je srca širokog auditorijuma.

Suzana Mančić skrhana bolom zbog gubitka prijatelja objavila je na društvenoj mreži Instagram dirljivu poruku te izjavila saučešće porodici i pokazala da saoseća sa njima.

– Poslednji pozdrav Dušanu Veličkoviću. Sa zvezdama se družio, zvezde tumačio, bezrezervno pomagao, bio vešt sa medijima, bio je poseban i svi su ga voleli i poštovali. Nedostajaće. Saučešće porodici – napisala je uz Dušanovu fotografiju.

Suzanine divne reči dirnule su mnoga srce i raznežile brojne pratioce na Instagramu te komentari podrške ne prestaju da se nižu ispod ove objave.

Podsetimo, poznati astrolog Dušan Veličković (60) preminuo je u subotu.

Njega je drugi korisnik jednog velnes i spa centra u Beogradu zatekao bez svesti u bazenu. Odmah je alarmirao zaposlene, pa je pozvana Hitna pomoć.

Nažalost, Veličković je preminuo, a to je potvrdila i njegova porodica.

Dušan je bio jedan od najpoznatijih astrologa u Srbiji i često je gostovao u raznim televizijskim emisijama.

izvor: (espreso.co.rs)