SNEŽANA ĐURIŠIĆ ŽRTVA JE PREVARE! PEVAČICA SE ODMAH OBRATILA NADLEŽNIM ORGANIMA: Prevazišlo je SVAKU MERU, dosta je

1082

Evo šta pevačica kaže za prevaru

Snežana Đurišić nakon što se našla u neprijatnoj situaciji, kada je njen lik upotrebio jedan doktor, koji je nju iskoristio za reklamu za čaj za mršavljenje, oglasila se medije i otkrila da je šokirana i zbunjena ovim potezom doktora.

– Morala sam da reagujem, ovo je prevršilo svaku meru. Izvesni doktor, navodno u razgovoru sa mnom se oglašava i kaže da sam ja smršala 18 kila koristeći njegov čaj za mršavljenje. Ja čoveka ne znam niti sam ga upoznala, ali sam ga gledala u jednoj emisiji gde je bio gost i bavi se nekim travama. Ružno je da je bilo ko spojio i napravio montažu gde se nalazimo gospodin dotični, čaj i ja. Nisam koristila čaj, i nisam smršala 18 kilograma. Molim vas ne nasedajte na ovakvu vrstu prevare. – rekla je pevačica.

Podsetimo, Nakon Đorđa Davida koji se oglasio kako ima problem sa lažnim profilima na društvenim mrežama koji se predstavljaju pod njegovim imenom, njegova koleginica iz žirija Snežana Đurišić šokirala se kada je na internetu naišla na reklamu jednog brenda sa kojim ona nema veze.

Izvor: Kurir.rs/Espreso.co.rs