SNIMAK MORATE GLEDATI NA SOPSTVENU ODGOVORNOST: Sveštenik ušao u kavez sa lavovima, a onda je počeo pravi horor

250

Sveštenik je posrnuo unazad, ali nije krenuo napolje već je nastavio da sedi na obodu prostora

Neobjašnjiv snimak jednog pastora koji “pokrštava” lavove u zoo vrtu na Tajvanu pojavio se na društvenim mrežama pre oko pet godina ali je proteklih dana ponovo odjeknuo.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Na njemu se vidi kako neimenovani muškarac ulazi u ograđeni prostor sa velikim mačkama koje u početku ne reaguju burno na njegovo prisustvo. Međutim, lav je ubrzo izgubio strpljenje i otkinuo mu kaput iz ruke.

Sveštenik je posrnuo unazad, ali nije krenuo napolje već je nastavio da sedi na obodu prostora. Kada je lav drugi put nasrnuo na njega jedva se odbranio rukom, posle čega je bio sateran u ćošak, ali i dalje nevoljan da napusti njegovu teritoriju.

Neki od korisnika društvenih mreža su zbog položaja ruku sveštenika pomislili da se on moli, pa je odatle krenula šala da je ušao da preobrati lavove. Sa druge strane, neki misle da je podizanje ruku i mahanje dodatno isprovociralo lava.

Motivi ovog suludog čina nikada nisu objavljeni, ali je čovek, kako su preneli lokalni mediji, preživeo i prebačen je u bolnicu. Njega su navodno, posle nekoliko “rundi” sa lavom, na silu izvukli čuvari jer ni tada nije hteo da ode.

izvor: (objektiv.rs/espreso.co.rs)