Jedna devojka postigla je da gledaoci bukvalno zaneme zbog umeća koji je prikazala u jednom svom nastupu

Sponsored Links:

Često se dešava da u različitim razgovorima s ljudima čujemo da se pojedine žene nazivaju “zmijama”, čime se aludira na to da su sklone da učine razne pakosti. Međutim, poređenje pripadnica nežnijeg pola s jednom od najopasnijih životinja postoji i kada želimo za nekog da kažemo da je posebno zgodan. Tada govorimo da “ima zmijsko telo”.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak žene koja je, može se reći, prava zmija u ljudskom obliku. Pritom, ovde se ne misli da nju krase neke od ne tako pohvalnih karakteristika, već da pored tela zmije poseduje i veštine baš poput te vrste životinja. Naime, način na koji se ona uvija i na koji izvodi raznorazne vratolomije sve ostavlja bez daha, tako da bukvalno izgleda kao da nema nijednu kost u telu.
U pitanju je, podrazumeva se, gimnastičarka i profesionalac koja je u jednom performansu izvodila vežbe koje zahtevaju visok nivo fleksibilnosti i gipkosti, ostavivši sve bez teksta.

@super16888

♬ 全国街拍音乐 (郑超 Remix) – 郑超

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU ↓

– O Bože… ona je super talentovana… mislila sam u prvom trenutku da je u pitanju zmija. Neverovatno –

– Vau…Kobra… –

– Kako je to moguće? –

– Najlepša zmija na svetu – komentarsali su oduševljeni korisnici TikToka na snimak razgibane gimnastičarke koja je izvodeći vratolomije nosila potpuno usko odelo s printom zmije.

Dok su ljudi na snimku u pozadini bili fascinirani pojavom devojke i njenim umećem, ona je potpuno fokusirano izvodila performans. Pobrala je simpatije kako prisutnih, tako i onih koji su imali priliku da na internetu pogledaju taj nastup.

izvor:(srecna.republika.rs/espreso.co.rs)