ŠOK SAZNANJE IZ ISTRAGE! Dankin otac zaustavio automobil sa ubicama!

1

Ministar policija Bratislav Gašić otkrio šokantnu informaciju iz istrage!
Ministar Gašić je istakao da je majka ubijene devojčice Ivana Ilić videla belo vozilo, za koje se ispostavilo da su vozile ubice

On je otkrio i da je otac devojčice Miloš Ilić, u trenutku kada je krenula potraga za Dankom, zaustavio ubice i pitao ih da li su videli devojčicu, na šta su oni rekli da nisu.

– U 13.57 ih je zaustavio otac devojčice i pitao da li su videli devojčicu, na šta su odgovorili negativno – rekao je Gašić i nastavio:

– Mi smo do detalja pratili kretanje majke, i svih mogućih lica koja su prolazila istom trasom. Proveravali i kada je nastala fotografija. To su nam bili bitni činioci za dobijanje informacija koliko je dete bilo van vidokruga majke. Način funkcionisanja sistema Pronađi me je objašnjen više puta, i zašto nije aktiviran odmah. Mi smo prošle godine imali preko 600 prijava nestanaka, i uglavnom decu nađu za nekoliko sati – istakao je Gašić.

Dodaje da je Danka izašla iz dvorišta, i kretala se asfaltom.

– Majka je oko 13.50 videla beli auto i muško lice pored vozila fiat panda, u kom su bili osumnjičeni. Oni su rekli da su bili na radnom zadatku u Banjskom polju, da provere šahtu. Njihovo kretanje je zabeleženo na kameri. Kasnije je zabeleženo da se vozilo zaustavilo kod kapije oko 13 i 50. Vozilo u kom su bili S. J. i D. D. je bilo ispred kapije oko 2 i po minuta, stali su zbog potrebe za toaletom. Potom su krenuli, i devojčicu udarili nekih 30-40 metara od mesta zaustavljanja. Autom je upravljao D. D., a S. J. je telo devojčice prebacio na zadnje sedište preko alata. Dogovorili su se da telo devojčice bace – rekao je ministar.

Izvor: Informer.rs