Voditelji jutarnjeg programa koji su sve pratili iz studija jedva su se suzdržavali od smeha i nemalog šoka

Sponsored Links:

Gledaoci su ostali potpuno šokirani nesvakidašnjim incidentom koji se dogodio pre par godina u vremenskoj prognozi britanske ITV televizije.

Naime, ekipa ove TV kuće zamislila je da vremenskom prognozom obeleži 30. godišnjicu izgradnje Albertovog doka u Liverpulu pa su za tu prigodu napravili plutajuću kartu Velike Britanije na koju je meteorološkinja trebalo da se popne i reći gledaocima kakvo ih vreme očekuje.

Pa šta bi moglo poći po zlu?

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

E, po zlu je pošlo to što je meteorološkinja Alison Hamond penjući se po platformi slučajno gurnula jednog od dvojice manekena obučenih u mornare koji je trebalo da je pridrže.

Maneken se na iznenađenje svih prisutnih i miliiona gledalaca našao u vodi.

REKLAME: OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Voditelji jutarnjeg programa koji su sve pratili iz studija jedva su se suzdržavali od smeha i nemalog šoka, a meteorološkinja Alison se našalila da će ‘vreme čini se biti mokro i vlažno’.

Kad je mornar izronio i popeo se natrag na platformu, voditelji su Alison savetovali da ogrne sirotog mladića svojim ogrtačem.

Hamond mu se izvnila i zagrlila ga pa je nastavila s prognozom vremena.

Inače, ovakva vremenska karta koja pluta na vodi prvi put je prikazana 1988. godine kad je na ideju došao tadašnji meteorolog Fred Talbot – koji je kasnije osuđen i zatvoren zbog napastovanja maloletnih dečaka.

Iako sam Talbot nije spomenut u prilogu, nekim gledateljima je zasmetalo pojavljivanje plutajuće karte s obzirom da je ona direktna referenca na Talbota.

Sponsored Links:

izvor: (This Morning/espreso.co.rs)