Voditelji jutarnjeg programa koji su sve pratili iz studija jedva su se suzdržavali od smeha i nemalog šoka

Gledaoci su ostali potpuno šokirani nesvakidašnjim incidentom koji se dogodio pre par godina u vremenskoj prognozi britanske ITV televizije.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

Naime, ekipa ove TV kuće zamislila je da vremenskom prognozom obeleži 30. godišnjicu izgradnje Albertovog doka u Liverpulu pa su za tu prigodu napravili plutajuću kartu Velike Britanije na koju je meteorološkinja trebalo da se popne i reći gledaocima kakvo ih vreme očekuje.

Pa šta bi moglo poći po zlu?

E, po zlu je pošlo to što je meteorološkinja Alison Hamond penjući se po platformi slučajno gurnula jednog od dvojice manekena obučenih u mornare koji je trebalo da je pridrže.

Maneken se na iznenađenje svih prisutnih i miliiona gledalaca našao u vodi.

Voditelji jutarnjeg programa koji su sve pratili iz studija jedva su se suzdržavali od smeha i nemalog šoka, a meteorološkinja Alison se našalila da će ‘vreme čini se biti mokro i vlažno’.

Kad je mornar izronio i popeo se natrag na platformu, voditelji su Alison savetovali da ogrne sirotog mladića svojim ogrtačem.

Hamond mu se izvnila i zagrlila ga pa je nastavila s prognozom vremena.

Inače, ovakva vremenska karta koja pluta na vodi prvi put je prikazana 1988. godine kad je na ideju došao tadašnji meteorolog Fred Talbot – koji je kasnije osuđen i zatvoren zbog napastovanja maloletnih dečaka.

Iako sam Talbot nije spomenut u prilogu, nekim gledateljima je zasmetalo pojavljivanje plutajuće karte s obzirom da je ona direktna referenca na Talbota.

Sponsored Links:

izvor: (This Morning/espreso.co.rs)