Gost emisije „Intervju“ bio je pukovnik Slavko Nikić, bivši obaveštajac srpske policije. Gospodin Nikić je poslednji živi član jedinice MUP-a Srbije koja se borila protiv krijumčarenja narkotika na Kosmetu od 1990. do 1999. godine. Bio je pukovnik i aktivni učesnik rata na Kosmetu.

Pukovnik Nikić je otkrio šokantne detalje nepoznate srpskoj javnosti.

REKLAME- OSTATAK ČLANKA U NASTAVKU:

On tvrdi da je zločinačko udruženje DOS ubilo Željka Ražnatovića Arkana, generala Radovana Stojičića Badžu i ministra odbrane Pavla Bulatovića.

Boris Tadić je nakon ubistva Ražnatovića izašao u medije i javno rekao kako su na tragu osumnjičenom za ubistvo Dobrosavu Gavriću i da je lociran u Južnoafričkoj republici, sutradan sam se zaputio u Loznicu, gde sam bio gost porodice Gavrić, oca i majke osumnjičenog koji se u Loznici nesmetano bavio prodajom građevinskog materijala, kaže pukovnik Nikić i za to ima dokaze.

Kosovski intelektualac Rambuja je još 1998. godine okupio komandante UČK i rekao im da kidnapuju što više Srba, Crnogoraca ali i Šiptara koji nisu poslušni i da ih ne ubijaju, već sačuvaju za razmenu, za Šiptare koji se nalaze po centralnim srpskim zatvorima, tvrdi on.

U to vreme po zatvorima u Srbiji je bilo oko 2000 zarobljenika a UČK je kidnapovao oko 2500 Srba, prolazi rat Srbi su živi u logorima, ali onda se pojavljuju zloglasne NVO organizacije pod komandom Biljane Kovačević Učo, Nataše Kandić, Sonje Biserko uz lobističku podršku čuvenog šiptarskog lobiste Čedomira Jovanovića i oni iz sve snage lobiraju da se zarobljeni Šiptari puste, ali da se zauzvrat ne uzmu zarobljeni Srbi, tvrdi pukovnik Nikić.

On navodi da Čedomir Jovanović uspeva da uz pomoć engleske obaveštajne službe MI6 izlobira puštanje šiptarskih zarobljenika a da se umesto srpskih glava uzmu pare.Jovanović i sve nevladine organizacije su uzeli pare, koje su Šiptari kasnije zaradili prodavajući organe otetih Srba , prodajući krv i kičmene moždine, kaže gospodin Nikić.

To su ljudi koji bi danas da se kandiduju za predsednika Srbije a imaju hiljade počinjenih krivičnih dela i za to ne odgovaraju, ukoliko se bilo ko od tih zločinaca usudi da se kandiduje skupiću sve svoje Srbe sa KiM i sprečiću tu maskarijadu, kaže on.

U normalnoj državi Vuk Jeremić kojem iz inata Jovanović želi da se kandiduje za predsednika, odgovarao bi za ne prijavljivanje krivičnog dela a Čedomir za stotine izvršenih krivičnih dela, oni bi za to morali krivično da odgovaraju, to je jedini angažman koji bi oni trebalo da imaju u Srbiji, navodi on.

Zašto ih toleriše ova vlast, ja bih rekao nimalo dodvorički ili su deo istog tima ili Vučić i Nikolić suviše rizikuju, jer kada neko čuva zmiju u njedrima, ona je mirna samo dok ne dođe do grla a onda vadi jabučicu, i Đinđić ih je čuvao a lažna je informacija da se Čedomir Jovanović nalazio u Italiji na skijanju u vreme atentata na Đinđića.

Zato je tada Srbija masovno glasala za njega a moji izvori kažu da se Jovanović 12. marta u 11 časova i 25 minuta nalazio u avionu na pola puta do Srbije, odnosno Beograda, kad kažem na pola puta, to znači da je on u narednih pola sata sleteo i nije otišao u Vladu Srbije, što je bilo logično da uradi kao potpredsednik Vlade, već se našao sa obaveštajcem Markom, koga je držao šef MI6 za Balkan gospodin Monton i odatle se dirigovalo vođenje vanrednog stanja, kaže pukovnik Nikić.

Šta je pozadina ubistva Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića, da li bi 5. oktobar mogao da se desi da su Arkan i Badža bili živi, šta je stvarna istina o planiranom državnom udaru na dan izbora u Crnoj Gori, ko je hteo da angažuje Slavka Nikića za učešće u planiranom državnom udaru, zašto Slavko Nikić smatra da su u pitanju lažni Rusi.

Kako je Aleksandar Sinđelić stupio u kontakt sa Bratislavom Dikićem, kako su izgledali tajni sastanci Slavka Nikića sa navodnim ruskim obaveštajcima, da li je Bratislav Dikić uzeo novac za učešće u lažnom državnom udaru ili je to medijska izmišljotina, da li Crnoj Gori preti opasnost od šiptara, ali i o brojnim drugim zanimljivim temama, saznaćete ako pogledate Intervju.

Sponsored Links:

POGLEDAJTE VIDEO: